ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ


ΧΩΜΑΤΟΥΡΓΙΚΑ ΡΗΓΑΣ
Χωματουργικές Εργασίες Βόλος Μαγνησία


Η επιχείρησή μας “Χωματουργικά Ρήγας” η οποία βρίσκεται στον Βόλο και πιο συγκεκριμένα στην Αγριά, αποτελεί μια οικογενειακή επιχείρηση η οποία δραστηριοποιείται από το 1980 στο χώρο των χωματουργικών εργασιών. Έως και σήμερα έχει φέρει σε πέρας ένα μεγάλο αριθμό έργων στον Βόλο, σε όλη την Μαγνησία αλλά και σε διάφορες περιοχές σε όλη την Ελλάδα.

Έχοντας αναλάβει εδώ και αρκετά χρόνια η 3η γενιά και χάρη στην μακροχρόνια πορεία, την συνέπεια και τον επαγγελματισμό μας, η επιχείρησή μας βρίσκεται διαρκώς σε μία ανοδική πορεία και προσπαθεί συνεχώς προκειμένου να εξελίσσεται αλλά και να προσφέρει υπηρεσίες υψηλής ποιότητας. 

 


 

Διαθέτοντας τα κατάλληλα μηχανήματα όπως φορτωτές, εκσκαφείς, σφύρες και πολλά ακόμα οχήματα, η επιχείρησή μας μπορεί να αναλάβει και να φέρει εις πέρας κάθε χωματουργική εργασία.
 
 
     
     
     
 
 
ΕΜΠΕΙΡΙΑ & ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΣΜΟΣ
Το προσωπικό της επιχείρησής μας αποτελείται από καταρτισμένα άτομα στον χώρο των χωματουργικών εργασιών. Έτσι, χάρη στο σύγχρονο εξοπλισμό και το άρτια καταρτισμένο προσωπικό μας, είμαστε σε θέση να προσφέρουμε στους πελάτες μας ένα ευρύ φάσμα χωματουργικών εργασιών όπως εκσκαφές, κατεδαφίσεις, εκβραχισμούς, έργα οδοποιίας αλλά και πάσης φύσεως χωματουργικές εργασίες.

Αναλαμβάνουμε ιδιωτικά και δημόσια έργα, παρέχοντας υπηρεσίες σε ιδιώτες, δήμους, κοινότητες, τεχνικές εταιρείες και εργολάβους οικοδομών στον Βόλο, σε όλη την Μαγνησία αλλά και σε όλη την Ελλάδα κατόπιν συνεννόησης.
 
 
     
     
     
 
 
Προσπαθούμε να δημιουργούμε και να διατηρούμε μακροχρόνιες σχέσεις συνεργασίας με τους πελάτες μας, που βασίζονται στην ασφάλεια, στην ποιότητα, στην εμπιστοσύνη, στην έγκαιρη και έγκυρη εξυπηρέτηση, πάντα με γνώμονα την πλήρη ικανοποίηση των αναγκών τους.
 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

και με προθυμία θα συζητήσουμε μαζί σας και θα σας προτείνουμε την καλύτερη λύση για το έργο σας. Εξυπηρετούμε άμεσα τον Βόλο όλη την Μαγνησία αλλά και όλη την Ελλάδα κατόπιν συνεννόησης.