ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ


ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
Χωματουργικά Ρήγας | Χωματουργικές Εργασίες Βόλος Μαγνησία


Η επιχείρησή μας “Χωματουργικά Ρήγας” η οποία βρίσκεται στον Βόλο και πιο συγκεκριμένα στην Αγριά, διαθέτει τον κατάλληλο επαγγελματισμό και μπορεί να αποδώσει το καλύτερο δυνατό σε κάθε χωματουργική εργασία που αναλαμβάνει, έχοντας πάντα ως κύριο στόχο τη γρήγορη παράδοση του έργου, το βέλτιστο δυνατό αποτέλεσμα και το μικρότερο δυνατό κόστος.

Όλα αυτά τα χρόνια, η επιχείρησή μας έχει δημιουργήσει και διατηρεί έναν σύγχρονο στόλο οχημάτων και μηχανημάτων που της επιτρέπουν να μπορεί να ανταποκριθεί σε κάθε κατασκευαστική πρόκληση, ενώ η τεχνογνωσία, η συνέπεια και ο επαγγελματισμός, επιτρέπουν στην εταιρεία μας να παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες κατάλληλα προσαρμοσμένες στις ανάγκες κάθε πελάτη.

 

 


 

Παρέχουμε συνεχείς, ολοκληρωμένες, επαγγελματικές υπηρεσίες από τη φάση του σχεδιασμού μέχρι και την παράδοση του έργου. Ξεκινάμε με την μελέτη των αναγκών σας και τις απαιτήσεις του έργου σας, προϋπολογίζουμε το κόστος και σχεδιάζουμε για εσάς την κατάλληλη λύση.
 
 
     
     
     
 
 
ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ
πάσης φύσεως χωματουργικές εργασίες όπως: 
 
  Εκσκαφές 
  Εκβραχισμούς 
  Κατεδαφίσεις κτιρίων 
  Καθαρισμός οικοπέδων 
  Μπαζώματα 
  Επιχωματώσεις 
  Σπάσιμο βράχων 
  Διάνοιξη δρόμων 
  Διαχείριση αδρανών υλικών
  Διαμορφώσεις εξωτερικών χώρων 
 
     
     
     
 
 
Με επαγγελματισμό, προσοχή στη λεπτομέρεια, αμεσότητα και πάνω από όλα στις πλέον ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς, η επιχείρησή μας μπορεί να σας εγγυηθεί για την επιτυχή ολοκλήρωση κάθε εργασίας αλλά και για την παράδοσή του στον προσυμφωνηθέντα χρόνο.

 


 

ΕΜΠΕΙΡΙΑ & ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΣΜΟΣ
Διαθέτουμε την κατάλληλη πείρα που μας επιτρέπει να φέρουμε σε πέρας ακόμα και τις πιο δύσκολες και σύνθετες χωματουργικές εργασίες ιδιωτών, τεχνικών εταιρειών, εργολάβων και έργα δημοσίου φορέα.
 
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΥΨΗΛΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ
Η εμπειρία και η αξιοπιστία της επιχείρησής μας είναι απόδειξη της υψηλής ποιότητας παροχής υπηρεσιών αφού κύριο μας μέλημα είναι η ικανοποίηση των πελατών μας.
 
 
 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

και με προθυμία θα συζητήσουμε μαζί σας και θα σας προτείνουμε την καλύτερη λύση για το έργο σας. Εξυπηρετούμε άμεσα τον Βόλο όλη την Μαγνησία αλλά και όλη την Ελλάδα κατόπιν συνεννόησης.